Broers blokkeren doorgang ambulance en slaan tegen spiegel

Twee Valkenburgse broers van 24 en 26 jaar oud, hebben in de nacht van zaterdag op zondag een boete gekregen vanwege vervelend gedrag. De twee bleven midden op de Breestraat staan toen er een ambulance wilde passeren. Ook toen de ambulance stopte en toeterde, wilden ze niet aan de kant. Eén van hen gaf zelfs een klap tegen de zijspiegel van de ambulance. Daarop stapten de twee op de fiets. Eén van hen kon op de Morsstraat worden aangehouden. Al snel werd duidelijk dat de andere verdachte zijn broer was. Beide broers hebben een bekeuring gekregen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×