Politie zoekt getuigen aanrijding 14-jarig meisje

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een incident waarbij een 14-jarig meisje aangereden werd. Het meisje fietste op zondag 21 oktober rond 20.00 uur over de Richard Wagnerlaan richting sportvelden. Een donkerkleurige auto reed haar tegemoet. Ter hoogte van het leegstaande bejaardenhuis kwam de wagen ineens op haar af en het meisje hoorde dat de bestuurder extra gas gaf. De auto reed vervolgens tegen haar aan. Het slachtoffer smakte tegen de grond, maar raakte wonder boven wonder alleen licht gewond. De auto is na de botsing doorgereden. Het meisje schrok zo van de aanrijding, dat ze geen details van de auto gezien heeft. De politie wil daarom graag spreken met iedereen die meer over de aanrijding kan vertellen, of meer over de auto weet. Het gaat om een donkere personenauto, die bij de aanrijding hoogstwaarschijnlijk schade heeft opgelopen aan de linker voorzijde. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Advertentie

Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×