Gerrit Jan de Bruyn te gast bij het Groene IdeeCafé

Komende maandag is Gerrit Jan de Bruyn te gast bij het Groene IdeeCafé. De bioloog en oprichter van Het Bewaarde Land is een begenadigd verteller en een groot kenner van de 4000 jaar oude bodemgeschiedenis van de omgeving rond Leiden en de duingebieden. In zijn vrije tijd heeft hij meer dan 10.000 schoolkinderen onvergetelijke ervaringen bezorgd in de Meyendelse duinen, Het Bewaarde Land. De Bruyn Zal maandag verhalen vertellen en films vertonen. De avond vindt plaats bij Scheltema en begint om 20.30 uur. Meer informatie staat op www.ideewinkel.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×