Strategieworkshops KvK voor winkeliers

Komende maand organiseert de Kamer van Koophandel een tweetal strategieworkshops. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor winkeliers die willen leren hoe zij met hun businessplan in kunnen spelen op veranderingen en nieuwe winkeltrends. Het winkelgedrag van consumenten verandert snel en de economie verkeert in zwaar weer. De tijd dat de klant als vanzelfsprekend naar de winkel komt, is voorbij. De fysieke detailhandel staat onder druk, terwijl de markt voor online verkopen stabiel verder blijft groeien. Ondernemers die niet op de veranderende trends inspelen, krijgen het steeds lastiger. De workshops vinden plaats op de maandagen 12 en 19 november en draaien om het vertalen van retailtrends naar de eigen aanpak. De deelnemende winkeliers gaan onder begeleiding van een ervaren trainer twee avonden aan de slag om antwoorden te vinden op relevante vragen over onder meer de inzet van sociale media en het onderscheiden ten opzichte van andere winkels. Beide workshops vinden plaats in het pand van de KvK aan Stationsweg 41 en duren van 19.00 tot 22.00 uur. Deelname kost €100. Aanmelden kan via www.kvk.nl/seminarsdenhaag

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×