Derde wijkspreekuur Roomburg aanstaande maandag

Bewoners van Roomburg die iets aan de wijkvereniging voor willen leggen, zijn aanstaande maandagavond welkom op het derde wijkspreekuur. De bijeenkomst vindt plaats bij de familie Hulsker aan Julius Caesarlaan 122 en begint om 20.00 uur. De reacties op de eerste twee spreekuren bestonden telkens uit 1 bezoeker en enkele schriftelijke reacties. Daarbij lag het accent vooral op de verkeersveiligheid. Op initiatief van het bestuur is er recent een verkeersveiligheidscommissie in het leven geroepen. Deze commissie heeft de gemeente een aantal vragen en opmerkingen over de verkeerssituatie in de wijk voorgelegd, waaronder de situatie bij de Julius Caesarbrug. Naar aanleiding hiervan heeft de gemeente de commissie uitgenodigd voor een open gesprek tussen vertegenwoordigers van het team Verkeer + Wijkmanagement, van de Politie Hollands Midden en vertegenwoordigers uit de wijk.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×