Lezing Lector Mantelzorg in gemeentehuis Oegstgeest

Op woensdag 14 november verzorgt de Lector Mantelzorg aan de Haagse Hogeschool, een lezing in het gemeentehuis van Oegstgeest. Deze lezing, genaamd `Mantelzorg: wikken en wegen. Op weg naar Care Justitia’ vindt plaats ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg. “Zorgvragers, mantelzorgers en beroepskrachten in zorg en welzijn hebben steeds meer met elkaar te maken. Maar wat gebeurt er als zij elkaar ontmoeten? Hoe verlopen de gesprekken? Is het mogelijk om gezamenlijk tot een evenwichtige zorg te komen?” Op deze vragen zal de lector tijdens haar lezing ingaan. Iedereen in Oegstgeest met belangstelling voor dit onderwerp is welkom. De lezing duurt van 14.30 tot 16.00 uur en is een initiatief van de gemeente Oegstgeest, Stichting Radius en Bureau Informele Zorg. Aanmelden kan via info@radiuswelzijn.nl

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×