Exodus Leiden verdedigt morgenavond titel in Battle of the Houses

De elf Exodushuizen in Nederland gaan voor de vierde de strijd met elkaar aan in de Battle of the Houses. Welk huis heeft de beste act en overtuigt de vakjury met zijn prestatie en presentatie? In de Exodushuizen kunnen ex-gedetineerden tijdelijk wonen nadat ze hun straf hebben uitgezeten. Exodus biedt een integraal programma en een structurele aanpak en werkt daarbij met vier aandachtsgebieden (sleutels): wonen, werken, relaties en zingeving. Doel is mensen te begeleiden bij hun terugkeer in de maatschappij en herhaling (recidive) te voorkomen. Het Exodus vrijwilligersnetwerk biedt ook hulp aan familieleden van (ex)-gedetineerden en aan gedetineerden die in de laatste fase van hun straf zitten.

Gerry van Bakel in gesprek met directeur Rien Timmer van Exodus Nederland.

Programmamaker Hijlco Span (NCRV radio) presenteert de Battle of the Houses in theater Gooiland in Hilversum. Tussendoor treedt Pearl Jozefzoon op. Pearl deed in 2011 mee aan de talentenjacht The Voice of Holland en verloor toen in de finale van Ben Saunders. Exodus Leiden won vorig jaar de Battle of the Houses.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×