Rover spreekt NS aan op nieuwe dienstregeling Leiden-Den Haag

De nieuwe dienstregeling van de NS is voor het traject Leiden-Den Haag geen verbetering, vindt Hans van Dam van reizigersorganisatie Rover Holland Rijnland. In een brief aan de NS stelt Rover dat van de veranderingen die het afgelopen jaar zijn ingegaan de verbeteringen worden teruggedraaid en dat de verslechteringen worden gehandhaafd. Hans van Dam: “De huidige kwartiersregeling wordt losgelaten, waardoor mensen die net de intercity hebben gemist de sprinter nemen en die raken dan vooral in de spits overvol.” Ook kaart Rover de vele geplande werkzaamheden aan. “We pleiten voor betere overstapregeling en langere treinen.” Rover wil graag met de NS in gesprek over alternatieven. De nieuwe dienstregeling van de NS moet op 9 december 2012 ingaan.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×