Stadslab presenteert plannen Breestraat 2022

Ruim baan voor de voetgangers, de fiets is te gast en de bussen gaan eruit: de Breestraat moet er in 2022 heel anders uitzien. Dat bedenkt niet de gemeente, maar Stadslab en daarin zit de kneep voor dit project. ‘De gemeente richt zich op de straat, maar die straat wordt gemaakt door de mensen. En hoe maken die een mooie straat?’, stelde Ronald van der Steen van de projectgroep Breestraat2022 in Nieuws071. Stadslab heeft direct betrokkenen rond de tafel gezet en de uitkomst daarvan wordt op dinsdag 13 november gepresenteerd. Wat er in de plannen staat wil hij nog niet kwijt, maar het heeft iets te maken met de oorspronkelijke functie van de Breestraat als dijk. En met water.

Ronald van der Steen van de Stadslab projectgroep Breestraat2022 over de toekomst van deze ooit zo chique winkelstraat.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×