Training tegen pesten voor kinderen en pubers

In januari starten de eerste STA STERK groepstrainingen in Leiden. Dit zijn sociale weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers, gericht op het voorkomen of tegengaan van pesten. De trainingen gaan uit van de STA STERK werkwijze van de stichting `Omgaan met Pesten’ en worden inmiddels in 50 plaatsen in Nederland gegeven. In groepen van 4 tot 6 personen, ontwikkelen de deelnemers hun zelfvertrouwen en werken zij stap voor stap aan sterke lichaamstaal, assertief reageren in diverse situaties en sociale vaardigheden. De trainingen bestaan uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur en vinden plaats op woensdag van 13.00 tot 14.30 uur en op vrijdag van 16.00 tot 17.30 uur. Meer informatie staat op www.praktijkdejongekracht.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×