Bejaarde vrouw trapt in babbeltruc

Een 83-jarige bewoonster van een woning aan de Willem Dudoklaan werd gistermiddag gebeld door een man, die deed alsof hij een bankmedewerker was. Met een verhaal, dat de pinpas van de vrouw afgegeven was op het politiebureau, ontfutselde hij de pincode. Even later werd er aangebeld door een man, die een pakje kwam bezorgen. De bejaarde vrouw werd vervolgens beneden aan de praat gehouden door een zogenaamde medewerker van de gemeente. De pakjesbezorger liep ondertussen naar boven en sloeg zijn slag. Naast de pinpas werden sieraden meegenomen. Ook werd er direct geld gepind door de oplichters.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×