Op uitnodiging van de VVD Kamercentrale Zuid-Holland Noord kwamen de Tweede Kamerleden Ingrid de Caluwé, Tamara Venrooy-van Ark, Helma Neppérus en Inge uitleg geven over het regeerakkoord. (Foto: Chris de Waard).

Kamerleden VVD geven uitleg regeerakkoord

Afgelopen vrijdagavond kwamen drie kamerleden van de VVD naar het Golden Tulip Hotel in Leiden om uitleg te geven over het regeerakkoord aan hun boze en bezorgde achterban. Op uitnodiging van de VVD Kamercentrale Zuid-Holland Noord waren tientallen VVD-leden en belangstellenden op komen dagen. Kern van het verhaal van de kamerleden was: “We hebben ook heel veel binnengehaald”.

Chris de Waard maakte na afloop van de bijeenkomst een rondje langs verschillende sprekers en vragenstellers.

Die andere punten uit het verkiezingsprogramma van de VVD doen er voor het overgrote deel van de leden nu echter even niet toe. Iedereen baalt alleen maar enorm van de afspraken over nivellering via de ziektekostenpremie. Die afspraak is inmiddels teruggedraaid en waarschijnlijk later vandaag maken VVD en PvdA bekend wat ervoor in de plaats komt. Of de VVD-leden daar wel blij van worden is maar zeer de vraag. “We moeten Mark Rutte op onderhandelingscursus sturen, en Stef Blok ook”, was één van de vele negatieve opmerkingen uit de zaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×