Italiaanse aria's en liederen over de liefde in Diaconessenhuis

In de kapel van het Diaconessenhuis, klinken zondag 25 november Italiaanse aria’s en liederen over de liefde. Tijdens het zondagmiddagconcert dat dan plaatsvindt, brengen bas Hans Janssen en pianist Petra Slagman een programma ten gehore met liederen en aria’s uit de 17e tot de 19de eeuw. Er klinken werken van onder andere Händel, Marcello en Parisotti. Patiënten, bezoekers en andere belangstellenden zijn vanaf 15.15 uur welkom in de kapel. Het concert begint om 15.45 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Na afloop worden er drankjes geserveerd. De toegang is gratis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×