Jongen mishandeld door drietal

Gisteren is een 14-jarige Oegstgeestenaar mishandeld door drie jongens. De jongen was rond 17.00 uur aan het skaten op een terrein aan de Oegstgeesterweg, toen er drie jongens op hem af kwamen lopen. Hij keek even op, omdat het drietal muziek aan had staan. De drie liepen daarop dreigend naar hem toe en vroegen waarom hij hen aangekeken had. De Oegstgeestenaar kreeg meerdere klappen in zijn gezicht. Daarna vertrok het drietal te voet richting de Laan van Oud Poelgeest. Het gaat om drie getinte jongens die donkere kleding droegen en capuchons met bontkragen op hadden. Ze spraken Nederlands met een buitenlands accent. De politie vraagt getuigen en mensen die andere informatie hebben, zich te melden via 0900-8844.

Oegstgeest


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×