Politiek Café VVD met Mark Verheijen

Aanstaande maandag is Mark Verheijen te gast bij het Politiek Café van de VVD. Het nieuwe Tweede Kamerlid zal vertellen over zijn kennismaking met de Haagse politiek. Ook spreekt hij over het verschil in politiek bedrijven op landelijk en op provinciaal en lokaal niveau. Het publiek kan vervolgens met hem in gesprek gaan. Belangstellenden zijn vanaf 20.00 uur welkom bij De Branderij aan Middelweg 7. Verheijen neemt het woord om 20.30 uur. Met zijn 19e plaats was Verheijen de hoogste nieuwkomer op de VVD-lijst voor de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen. Voorheen was hij gedeputeerde in Limburg en wethouder in Venlo. Mark Verheijen was waarnemend voorzitter van de VVD toen Ivo Opstelten minister werd. In de Tweede Kamer is hij namens de VVD-fractie woordvoerder media, ICT, telecom en post.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×