Klachten omwonenden leiden tot aanhouding drugsdealers

Afgelopen nacht zijn vijf mannen tussen de 24 en 33 jaar aangehouden in Leiden-Noord. Naar aanleiding van klachten van omwonenden over mogelijke drugshandel startte de politie in september een onderzoek. Bij de betreffende woning aan de Willem de Zwijgerlaan werd de boel in de gaten gehouden en daaruit bleek inderdaad sprake te zijn van drugsverkoop. Drie gebruikers, een 26-jarige hoofdbewoner en een eveneens 26-jarige kompaan zijn aangehouden. In de woning werd ruim 12 garam onversneden cocaïne aangetroffen, genoeg voor zo’n 80 bolletjes. Daarnaast werden weegschaaltjes en verpakkingsmateriaal in beslaggenomen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×