24-jarige Leidenaar hoort acht jaar tegen zich eisen

De officier van justitie in Den Haag heeft vandaag een gevangenisstraf van acht jaar en tbs met dwangverpleging geëist tegen een 24-jarige Leidenaar. Hij wordt verdacht van vier gewelddadige overvallen, een vernieling en bedreiging in het Pieter Baan Centrum, bedreiging van de rechter-commissaris en een winkeldiefstal. In de Sleutelstad gaat het om twee overvallen op dezelfde winkel aan het Diamantplein en een overval op een metaalbedrijf. Ondanks de vele bewijzen zegt de Leidenaar onschuldig te zijn. Het enige dat hij toegeeft is dat hij de rechter-commissaris heeft bedreigd en in het Pieter Baan Centrum diverse vernielingen heeft aangericht en eveneens bedreigingen uitte. De uitspraak is over twee weken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×