Het officiële logo van de EL CID-week 2013.

Thema EL CID-week bekend

Op haar constitutieborrel heeft de EL CID Vademecum Commissie het thema van de EL CID-week 2013 bekend gemaakt: ‘EL CID kleurt jouw wereld’. Tevens werd het officiële logo van het evenement onthuld.

 

De EL CID-week, de officiële introductieweek van de universiteit en hogeschool zal komend jaar plaatsvinden van 12 tot 16 augustus.

De commissie, bestaande uit vijf studenten, geeft aan dat het thema veel ruimte laat voor vrolijkheid, kleur en veelzijdigheid. Dit zal ook terug te zien zijn in het programma, wat waarschijnlijk eind deze maand af zal zijn. Een grote uitdaging vormt de verwachtte groei van de EL CID-week. “Vorig jaar deden er zo’n 2600 studenten mee aan de EL CID-week”, vertelt Douwe de Roest, commissaris Interne en Externe Betrekkingen, “dit jaar verwachten we een groei van drie- à vierhonderd.” De EL CID-week wordt sinds 1970 jaarlijks georganiseerd als introductieweek voor aankomend studenten.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×