Nico Dijkshoorn presenteert nieuw boek in Kooyker

Nico Dijkshoorn presenteert volgende week zijn nieuwe boek Dijkshoorn kijkt kunst in Leiden. Op donderdag 22 november om 19:30 zal hij in Selexyz Kooyker aan de Breestraat vertellen over kunst en hoe zijn boek tot stand kwam. Dijkshoorn, woonachtig in Leiden, schreef een audio-rondleiding voor het Kröller-Müller Museum in Otterlo, en dit boek bouwt hierop voort. De avond is gratis, maar er dient wel gereserveerd te worden.

Nico Dijkshoorn schreef een aantal boeken en dichtbundels, maar werd bij het grote publiek vooral bekend door zijn optredens in het televisieprogramma De Wereld Draait Door

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×