NOS on Tour te gast bij Stedelijk Gymnasium

Volgende week vrijdag is NOS on Tour te gast bij het Stedelijk Gymnasium. Onder leiding van onder andere NOS-verslaggevers Eva Wiessing en Martijn Bink en NOS op 3-nieuwslezer Rachid Finge, ooit zelf leerling van deze school, maken de leerlingen hun allereerste nieuwsreportage. Om zo professioneel mogelijk te werk te gaan, begint NOS on Tour met een workshop waarin wordt uitgelegd wat nieuws eigenlijk is. Vervolgens gaan de scholieren op pad. Aan de hand van zelf gekozen nieuwsfeiten gaan zij in groepjes televisie- of radio-onderwerpen maken. Als de reportages af zijn komen ze op de website van NOS on Tour. Ook zijn ze dan op youtube te zien.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×