Culinaire avond Rotaryclub Leiderdorp voor Hospice Xenia

De Rotaryclub Leiderdorp organiseert een culinaire avond, waarvan de opbrengst bestemd is voor Hospice Xenia. De bezoekers krijgen een uit vijf gerechten bestaand amusediner geserveerd, dat wordt verzorgd door de leerlingen en docenten van het ROC. Bij ieder gerecht worden twee wijnen geschonken, waarover iets verteld wordt. Na afloop van het diner kan nog een aantal extra wijnen worden geproefd en besteld. Vervolgens wordt er koffie geserveerd.

De veiling die tijdens de proeverij wordt gehouden heeft spannende veilingstukken. De bezoekers kunnen onder andere bieden op Twee kaarten voor de laatste show van Jochem Myer, twee kaarten voor een concert van Armin van Buuren en twee kaarten voor Soldaat van Oranje. De opbrengst van de veiling en de wijn komt ten goede aan de inrichting van Xenia, een hospice voor jongeren en jongvolwassenen. De avond vindt op woensdag 28 november vanaf 19.30 uur plaats in het ROC-gebouw Aan Leidse dreef 4. Aanmelden kan via rotarywijn2811@gmail.com. Kaarten kosten €20 per persoon.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×