Opening Makaazi Ya Imani

Vanmiddag zijn belangstellenden welkom bij de opening van Makaazi Ya Imani aan Stalpaerthof 23 . Makaazi Ya Imani (Swahili voor “Huis van herwonnen geloof en vertrouwen”) is de naam van het eerste opvanghuis van de Diaconie Franstalige Afrikanen. Het wordt een plaats waar mensen een gastvrij onthaal kunnen vinden, even op adem kunnen komen, en het geloof en vertrouwen in zichzelf en hun medemens kunnen hervinden. De woning kan aan 4 Afrikanen tegelijk, tijdelijk onderdak bieden. Ook trekt er een vrijwilliger van de Diaconie Franstalige Afrikanen in het pand, met het oog op de opvang van de gasten, het dagelijks beheer en contacten met omwonenden. Wethouder Roos van Gelderen opent het pand vanmiddag om 16.00 uur. Daarna volgen een presentatie van de Diaconie Franstalige Afrikanen en kennismaking met de bewoners onder het genot van een drankje en Afrikaanse hapjes. De bijeenkomst is rond 18.00 uur afgelopen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×