Tweetal met inbrekerswerktuigen aangehouden

Gisteravond heeft de politie twee mannen van 31 en 43 jaar met inbrekerswerktuigen aangehouden. De twee zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden gecontroleerd op de Buitenhoflaan. In de achterbak van hun auto lag gereedschap dat bij een inbraak gebruikt kan worden. In de Algemene Plaatselijke Verordening van Leiderdorp is vastgelegd dat het niet is toegestaan om tijdens de nachtelijke uren werktuigen te vervoeren waarmee een inbraak gepleegd kan worden. Eerder deze maand had de politie de twee mannen ook al gecontroleerd. Ook toen hadden zij een onduidelijk verhaal over hun aanwezigheid in de wijk.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×