Auto rijdt fietsster aan en gaat het water in

Een 58-jarige Leidenaar heeft gistermiddag een fietsster aangereden en is daarna met zijn auto in een sloot beland. De man reed iets voor 16.00 uur over de Mauritssingel in de richting van de Ericalaan en stak de kruising met de Willem-Alexanderlaan over. Hij verloor de controle over het voertuig en stuurde naar rechts. Vervolgens reed hij via de parkeervakken de stoep op en kwam op het fietspad terecht. Daarna is hij over dat fietspad weer terug gereden in de richting van het kruispunt Willem-Alexanderlaan. Bij die actie raakte hij De achterkant van de fiets van een 33-jarige Leiderdorpse. Zij viel en bezeerde haar knie. De auto schoot over de kruising en kwam aan de andere kant in de sloot terecht. De bestuurder is door omstanders uit het voertuig gehaald. De politie doet verder onderzoek en heeft de man gehoord. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×