Intocht van Sinterklaas gisteren in Leiderdorp, foto: J.P.Kranenburg.

Drukke agenda voor Sinterklaas

Gisteren deed Sinterklaas Leiderdorp al aan en aanstaande zaterdag zet hij voet op Leidse kades. Vanaf de volgende dag is de Sint weer te bezoeken op zijn vertrouwde logeeradres in De Waag. Die zondag (25 november), tussen 12.00 en 16.00 uur, haast de hoogbejaarde goedheiligman zich ook nog naar Albert Hein aan de Hooigracht om houdbare levensmiddelen in te zamelen voor de Leidse Voedselbank. De Sint heeft een drukke agenda, want aansluitend gaat hij samen met zijn Pieten langs bij twee gezinnen, die op hulp van de Voedselbank zijn aangewezen. R.M.O., Hortus, Museum Boerhaave, Rijnland ziekenhuis, Fa. Hoppezak, K. Duiverman, Bloedbank, rederij Rembrandt en A.H sponsoren mee om een gezellig en smakelijk Sinterklaaspakket samen te stellen voor gezinnen, die het wat minder hebben.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×