TrenchcoaT presenteert tweede album in Scheltema

Gisteravond presenteerde TrenchcoaT het tweede album ‘Balloons On Your Funeral’ bij Scheltema. Alle aanwezigen kregen een glas whisky aangeboden, die pas leeggedronken mocht worden als de band op het podium stond. Na het voorprogramma met onder andere de Leidse band Fat Angel was het dan zo ver en werd de nieuwe cd feestelijk ingeluid. Het album werd opgenomen in de door de bandleden zelfgebouwde studio, gemixed door Jan Schenk en gemasterd door Alan Ward. De groep zorgt steeds weer voor spetterende, energieke shows op nationale en internationale podia. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×