Genomineerden Co Verhoogprijs 2012 bekend

De genomineerden voor de Co Verhoogprijs 2012 zijn bekend. OP vrijdagavond 7 december om 19.30 uur, worden zij in de Burgerzaal van het Stadhuis in het zonnetje gezet. De genomineerde met het hoogste aantal punten, ontvangt uit handen van wethouder Roos van Gelderen een beeldje. Voor de andere genomineerden zijn er bloemen, een oorkonde en een financiële bijdrage. De Aanmoedigingsprijs bestaat uit de Crystal Award en een financiële bijdrage. De genomineerden voor de Co Verhoogprijs zijn verdeeld in drie categorieën. In de categorie Maatschappelijk heeft de jury gekozen voor de Vrijwilligers van Stichting Terminale Thuiszorg; Wil Spies, die zich inzet voor de belangen van de bewoners van Leiden Noord en Annelies de Roo en Lies Schouten, beide Vrijwilliger van Home- Start Humanitas. In de categorie Cultuur, Educatie, Natuur en Milieu zijn de vrijwilligers van COC Leiden genomineerd, evenals Fred Weber, vrijwillige imker bij de Hortus Botanicus en Monique Lasschuyt, die jaren de intocht van sinterklaas organiseerde. In de derde categorie, Sport en Recreatie, zijn de genomineerden Dirk van der Zwart die zich inzet voor voetbalvereniging Roodenburg en Fred Beerenfenger voor zijn inzet voor UVS. Naast de Co Verhoogprijs wordt ook de nieuwe Aanmoedigingsprijs uitgereikt. De genomineerden hiervoor zijn de vrijwilligers van Key for Kids, die werken aan een onderkomen voor jongeren in Buffelo City, en Liselotte Vandikkelen, die in Leiden het Repair Café opzette.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×