Celstraffen geëist tegen overvallers woning Leiden

Het Openbaar Ministerie heeft celstraffen van vijf en zeven geëist tegen de twee mannen die vorig jaar een woning in Leiden overvielen. In de nacht van 25 op 26 november 2011 drongen de mannen (21 en 25) de woning aan de Jan van Goyenkade binnen. De bewoner van huis, een man van 77, raakte bij dit voorval ernstig gewond. Het feit dat de overvallers zeer veel geweld gebruikten, was voor de officier van justitie doorslaggevend om lange celstraffen te eisen. Het feit dat de bejaarde man de nacht overleefde, was niet te danken aan de overvallers, benadrukte hij. De rechter doet over twee weken uitspraak in de zaak.

Sleutelstad berichtte indertijd over de overval.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×