Scylla op weg naar de Eredivsie?

Sport071 feliciteerde Gerard Bakker Jr. met het behaalde kampioenschap in de Eerste Divisie A van de landelijke tafeltenniscompetitie. In de strijd om promotie naar de Eredivisie zou Pecos, dat leidt in de B-poule, de tegenstander wel eens kunnen worden. ‘Toch acht ik ook Herwaarden, dat zaterdag nog de tegenstander is van de ploeg uit Oegstgeest, niet kansloos. In de eerste wedstrijd werd het 5-5, maar Herwaarden speelde toen niet met het sterkste team. Je weet het maar nooit’, aldus de gelouterde frontman van Scylla die vol vertrouwen richting de Eredivisie uitkijkt. ‘Als we promoveren zullen we het natuurlijk moeilijk krijgen op het hoogste niveau, maar we gaan het doen met eigen mensen. Ik vind ook dat we de eerste kans direkt moeten grijpen’. Het zou prachtig zijn als naast de vrouwen nu ook de mannen weer op het hoogste niveau gaan spelen.

Beluister hier de uitzending van maandag 19 november.

A.s. zaterdag om 16.00 uur spelen de mannen thuis tegen Hilversum dat op de tweede plaats staat en 14 punten minder bij elkaar sloeg. ‘Ik hoop wel dat ze met hun sterkste formatie komen, want de titel gaat aan hun neus voorbij’. De vrouwen spelen voor de play-offs zondag om 14.00 uur thuis tegen Heerlen.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×