Musical Soldaat van Oranje tot en met 2013 te zien

De musical Soldaat van Oranje is opnieuw verlengd. De musical is in elk geval te zien tot en met mei 2013, zo maakten de producenten woensdag bekend. De musical, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema, ging op 30 oktober 2010 in première en blijft maar bezoekers trekken. De kaartverkoop van 2012 overtreft zelfs die van vorig jaar. Inmiddels hebben al meer dan 800.000 mensen de productie in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg bij Leiden gezien. Soldaat van Oranje – De Musical is hiermee de langstlopende originele Nederlandse theatervoorstelling. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag te koop.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×