Komst Bleizo nog onzeker

De ontwikkeling van de Factory Outlet Bleizo bij Zoetermeer en Bleiswijk is nog niet zeker. Afgelopen avond vergaderde Provinciale Staten van Zuid-Holland over de aanleg ervan. Het provinciebestuur is voor de aanleg ervan, evenals de regio’s Haaglanden en Rotterdam. De Leidse regio en Holland Rijnland zijn fel tegen. Gemeenten in onze regio vrezen dat Bleizo veel klanten zal wegzuigen uit het stadscentrum. Of Bleizo er komt wordt op 12 december duidelijk als het besluit definitief genomen wordt. Die beslissing hangt dan af van de stemmen van de PVV en de ChristenUnie die nu nog geen standpunt ingenomen hebben.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×