Monique Lasschuyt - geflankeerd door Sinterklaas en burgemeester Lenferink - bij de intocht in 2008. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Sint zwaait Monique Lasschuyt uit

Aanstaande zaterdag worden de rollen na 21 jaar omgedraaid. Sinterklaas zwaait dan Monique Lasschuyt uit. Lasschuyt organiseert dit jaar voor de 21e keer de Sinterklaasintocht in Leiden. Het wordt haar laatste keer. “Ik heb het geweldig gevonden om ieder jaar samen met vele vrijwilligers de intocht te mogen organiseren, maar na 21 jaar is het moment aangebroken om het stokje over te dragen”. Begin volgend jaar maakt het Centrummanagement Leiden bekend wie de opvolger van Lasschuyt wordt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×