Voor meer info over de campagne, zie www.ikwiljezien.nl

Fietsverlichtingsactie in Oegstgeest: ‘Ik wil je zien’

Vanochtend is de campagne ‘Ik wil je zien’ begonnen om kinderen er op te wijzen dat fietsen zonder licht gevaarlijk is. Met deze donkere dagen is het noodzakelijk dat alle fietsen zijn uitgerust met goed werkende verlichting. In Oegstgeest staat hierom zaterdag 24 november een team klaar om gratis fietslichten te repareren. Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen fietsers langskomen op de Lange Voort (voor de ingang van de bibliotheek), vanaf 13.00 uur worden er volgnummers uitgedeeld. Let wel: het gaat hier om reparaties. Om hiervoor in aanmerking te komen dient je fiets wel te beschikken over een voor- en achterlicht, dynamo en bedrading.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×