1.000 Rondjes van Leiden en Omloop van Leiderdorp

In Sport071 was gisteren veel aandacht voor de 1000 Rondjes van Leiden, de ultieme uitdaging voor schaatsende diehards – alleen of in teams van 5 personen – die op 16 december op de Leidse IJsbaan aan de Vondellaan wordt georganiseerd. Niet alleen voor senioren, ook de jeugd kan volop aan de bak. Voor hen is een speciaal parcours uitgezet op de binnenbaan. Net als in vorige edities wordt er ook nu weer voor goede doelen geschaatst: het Liliane Fonds en de Monique Velzeboer Foundation.

Luister hier de uitzending van vrijdag 23 november terug.

Verder vertelde Henk van Driel over de Omloop van Leiderdorp, een trimloop over diverse afstanden voor jong en oud, die zondag vanaf 10.00 uur plaatsvindt in De Bloemerd. Eerst met de jeugd (1.8 km) en vanaf 11.00 uur de 5, 10 en 15 km. Bij deze editie worden de deelnemers zelfs verrast met  nieuwe routes.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×