Politie zoekt verdachte van inbraak

De politie is op zoek naar een man die woensdag wilde inbreken in een huis aan de Jan Wolkersstraat. De bewoonster zag rond 19.00 uur twee mannen in haar tuin. Eén daarvan rommelde aan de achterdeur. Zodra ze de vrouw in de gaten kregen, renden de mannen weg in de richting van de Kneppelhoutstraat. De gewaarschuwde politie ging met behulp van een helikopter naar het tweetal op zoek en vond op de Vijf Meilaan een 23-jarige Leidenaar die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij is aangehouden. Zijn maatje is nog altijd spoorloos. Het gaat om een een man van ongeveer 20 jaar oud met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en hij sprak met een buitenlands accent. Hij droeg donkere kleding. Waarschijnlijk had hij een rugzak bij zich. Wie meer informatie heeft over deze man of de inbraakpoging, kan bellen met 0900-8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×