Cultuur071 vol bekende Leidenaren

Bart Wirtz, Onno Innemee, Nico Dijkshoorn en stadsdichter Jaap Montage. Het kon niet op vanmorgen in het Sleutelstad radioprogramma Cultuur071, waarin ook nog Erica Terpstra te horen was. Cabaretier Onno Innemee was onder andere te gast om te vertellen over zijn voorstelling ‘Het is hier een gekkenhuis’, maar de uitzending trapte af met de Leidse saxofonist Bart Wirtz die op 28 november de Edison Jazzism Publieksprijs krijgt uitgereikt voor zijn album iDreamer. Hij versloeg daarvoor Wouter Hamel en Candy Dulfer.

Luister hier de uitzending van zaterdag 24 november terug.

Verder een reportage over de tentoonstelling 21 december 2012 het einde van de wereld? in het Volkenkunde Museum, een interview met Nico Dijkshoorn die de audiotour voor het Kröller-Müller museum insprak en daar een boekje van maakte en een gesprek met Erica Terpstra over Speelsint van het Lilianefonds. En natuurlijk de vaste rubieken: Peter Visser met zijn muziektips en de filmrecensie van Govert de Kok.

Op 1 december staat Onno Innemee in de Leidse Schouwburg. Voor die voorstelling stelt hij drie keer twee vrijkaartjes beschikbaar. Mail het antwoord op de vraag ‘Hoe vaak komt Ramses Shaffy voor in ‘de begrafenismedley’ van Onno Innemee?’ naar cultuur071@sleutelstad.nl en maak kans op een setje van twee kaarten.

De zaterdagochtend staat elke week in het teken van cultuur. Kunst, muziek, toneel, boeken en films met een Leidse – en omstreken – connectie komen aan de orde tussen 10.00 en 12.00 uur in Cultuur071. Het wekelijkse cultuurmagazine op de radio van Sleutelstad 93.7 FM.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×