Leidenaar vast voor poging tot inbraak in garagebox

Gisteravond is een 34-jarige Leidenaar aangehouden omdat hij verdacht wordt van een poging tot inbraak in een garagebox. Een getuige belde rond 23.00 uur de politie, omdat hij zag dat twee mannen een garagebox aan de Wittelaan in Wassenaar probeerden open te breken en daarna wegliepen. Ingeseinde agenten zagen op de Charlottestraat een man fietsen die aan het opgegeven signalement voldeed. Deze 32-jarige Hagenaar, werd na een korte achtervolging ingerekend. Even later werd de Leidenaar aangehouden op het Kerkehout. De politie onderzoekt de zaak. Het tweetal zit nog vast.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×