De directrice van de Apolloschool toont de cheque voor het Vogelasiel. (foto: Apolloschool)

Leidse kinderen lopen 4000 euro bijeen

De kinderen van de Leidse Montessorischool Apollo mogen trots zijn. In mei organiseerde de school een sponsorloop en gisteren werd bekend dat deze 4000 euro heeft opgeleverd. Op het plein van de school uit Leiden Zuidwest onthulde de directrice het bedrag, onder luid gejuich van de 220 kinderen die aan de loop meededen. Het bedrag zal voor de helft worden geschonken aan het Vogelasiel regio-Leiden, onderdeel van de Dierenambulance. Deze zullen het geld onder andere gebruiken om nieuwe vogelkooien aan te schaffen, vertelden de aanwezige vertegenwoordigers van de organisatie. In het asiel worden gewonde vogels opgeknapt, zodat zij weer kunnen worden vrijgelaten. De andere helft van het bedrag zal worden besteed aan een digitaal informatiesysteem voor de school.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×