Avond over Spel bij Museum Boerhaave

Museum Boerhaave en Hoe?Zo! Radio besteden op woensdagavond 12 december aandacht aan Spel. Te gast zijn David Nieborg, journalist, adviseur en onderzoeker (Universiteit van Amsterdam), Louk Vanderschuren, hoogleraar neurobiologie (UMC Utrecht) en Michiel de Lange, filosoof en cultureel antropoloog (Universiteit Utrecht). Onder leiding van presentator Jeroen Dirks gaan zij met elkaar in gesprek over de rol van spel in de samenleving, de functie die spel in de ontwikkeling van kinderen heeft en de kansen en gevaren van gamification. De avond vindt plaats in het Anatomisch Theater van boerhaave en begint om 20.00 uur. Meeluisteren kan live via Radio 5. De toegang is vrij.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×