Leidenaar slaat medewerkster Q-park en probeert slagboom te ontwrichten

Een 45-jarige Leidenaar ging zijn boekje woensdagmorgen te buiten. Hij sloeg een medewerkster van Q-park aan de Simon Smitweg en probeerde de slagboom te ontwrichten. De reden van zijn gedrag was naar zijn zeggen dat hij nog binnen het uur bij de betaalautomaat stond, maar dat hij ook het tarief voor het tweede uur moest betalen, omdat hij in de rij op zijn beurt moest wachten. Hij sprak hier een medewerkster op aan. In het conflict dat hier op volgde, kreeg deze medewerkster een klap en probeerde de Leidenaar de slagboom met behulp van gereedschap te ontwrichten. De gewaarschuwde politie hield hem op de Engelendaal aan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×