Tweetal aangehouden voor in bezit hebben van inbrekerswerktuigen

Gisteren zijn twee mannen aangehouden omdat ze inbrekerswerktuigen bij zich hadden. Een getuige zag rond 05.00 uur dat twee personen zich verdacht ophielden bij een auto op de Schaperlaan en waarschuwde de politie. Agenten die lopend de wijk in gingen, zagen op de Douw van de Kraplaan een auto met daarin twee personen. Ze namen een kijkje in de wagen en vonden inbrekerswerktuigen, handschoenen en twee navigatiesystemen. De twee, een Hagenaar van 23 en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats van 24, werden na die vondst aangehouden.

Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×