Zoeterwoudse pubers beboet voor belediging

De politie heeft afgelopen vrijdagavond twee jongens uit Zoeterwoude aangehouden wegens belediging. Agenten gingen rond 23.15 uur naar de Botermarkt, omdat een groep jongeren voor overlast zorgde. Ze waren niet alleen erg luidruchtig, maar hadden ook planten uit de bakken getrokken en een aantal fietsen in het water gegooid. De agenten schreven bekeuringen uit wegens baldadigheid. Een 18-jarige jongen en een 17-jarige jongen uit Zoeterwoude bleven terugkomen en beledigden de agenten. De twee zijn vervolgens aangehouden. De 18-jarige jongen bleek een zakje wiet bij zich te hebben en heeft hier afstand van gedaan.

Advertentie

Leiden Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×