Zoeterwoudse pubers beboet voor belediging

1

De politie heeft afgelopen vrijdagavond twee jongens uit Zoeterwoude aangehouden wegens belediging. Agenten gingen rond 23.15 uur naar de Botermarkt, omdat een groep jongeren voor overlast zorgde. Ze waren niet alleen erg luidruchtig, maar hadden ook planten uit de bakken getrokken en een aantal fietsen in het water gegooid. De agenten schreven bekeuringen uit wegens baldadigheid. Een 18-jarige jongen en een 17-jarige jongen uit Zoeterwoude bleven terugkomen en beledigden de agenten. De twee zijn vervolgens aangehouden. De 18-jarige jongen bleek een zakje wiet bij zich te hebben en heeft hier afstand van gedaan.

Delen

1 reactie

  1. een aantal fietsen in het water gegooid ? Hebben ze die er ook weer uitgevist ? Anders moet je dat die pubers alsnog laten doen. En als die fietsen beschadigd zijn door die aktie moeten ze die schade natuurlijk ook vergoeden. Net als de schade aan de plantenbakken.

Je bent nu offline