Vroege vogels voor schaatsliefhebbers

Om 6.00 uur in de ochtend de ijsbaan op voor de derde editie van de 1000 rondjes van Leiden. Dat kan op zondag 16 december in de Leidse schaatshal. Oud-olympiër Cees Juffermans zal het startschot lossen. Deelnemers kunnen zich voor deze prestatietocht inschrijven via www.schaatshalleiden.nl/evenementen. Dat kan zowel individueel als in teamverband. Ook de jeugd tot en met 12 jaar kan rondjes komen rijden op een speciaal parcours op de binnenbaan van 10.30 tot 15.00 uur. Er wordt geschaatst voor het goede doel: de Monique Velzeboer Foundation en Stichting Liliane Fonds. Zij bieden hulp aan kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Inschrijving is gratis, maar van de deelnemers wordt verwacht dat zij sponsors zoeken om geld te doneren voor de goede doelen. 

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×