Tweetal aangehouden voor heling kentekenplaat

Gisteren zijn een 46-jarige man en zijn 19-jarige zoon aangehouden wegens heling van een kentekenplaat. Rond 13.00 uur zagen agenten een auto over de Agrippinastraat rijden, die twee verschillende kentekenplaten had. De voorste plaat bleek niet bij de wagen te horen. De auto werd stilgezet op de Hoger Rijndijk, waar de agenten de inzittenden, de 46-jarige man en zijn vriendin, controleerden. De man, die zelf niet achter het stuur gezeten had, verklaarde dat zijn 19-jarige zoon de auto gehuurd had. Hij belde zijn zoon en liep ondertussen rustig richting Ijsselkade. Hij zette het plotseling op een rennen, maar kon al snel worden aangehouden. Zijn zoon werd een paar uur later opgepakt. De auto is voor onderzoek in beslag genomen. Erin lagen verschillende inbrekerswerktuigen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×