Weekend vol kerstmarkten in Warmond

OP zaterdag 15 december is er een Kerstfair in de Dorpsstraat van Warmond. De organisatie is in handen van een aantal Warmondse ondernemers, de TOV Kern Warmond en diverse verenigingen. Tussen 10.00 en 18.00 uur kan het publiek op de markt terecht voor kerstartikelen, lekkers en andere koopwaar. Wie creatief aan de slag wil, kan deelnemen aan workshops kerststukjes en kaarsen maken. Orkesten en een koor, zorgen voor de muzikale omlijsting. toneelvereniging Sint Matthias voert een levend kerstspel op. Om 17.30 uur maken de kinderen een tocht met kaarsen door de Dorpsstraat. Wie na dit alles echt in de stemming gekomen is, kan op zondag 16 december een bezoek brengen aan de kerstmarkt bij Galerie de pomp. Deze duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×