Gemeenteraad neemt deel aan sportspektakel

De gemeenteraad van Leiden zal met een afvaardiging meedoen aan het Supersterren Sportspektakel van TV West. Het team, dat de naam Samen Leiden draagt, bestaat uit onder meer Hans Bogaards (GL), Timo Gubbens (D66), Eva de Bakker (SP), Vahit Köroglu (D66) en Tjeerd Scheffer (PvdA). De coach van het team is Esther Karsch-Spiro (PvdA). In het programma zal het team de strijd aan gaan met vijf andere teams uit de regio, die onder meer uit vrijwillige brandweerlieden en reddingsbootmedewerkers bestaan. Hierbij worden verschillende spelletjes gespeeld. 

Het Supersterren Sportspektakel zal uitgezonden worden op 25 december en 1, 8 en 15 januari op TV West.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×