Trotse Leidenaar Barbara Straathof droomt van finale The Voice

Geboren in Libanon, opgegroeid in Zoeterwoude, nu wonende in Leiden. De getalenteerde Barbara Straathof staat vrijdagavond 7 december in de halve finale van de populaire talentenjacht The Voice of Holland. Aan Sleutelstad vertelt de 37-jarige Barbara Straathof over haar hectische leven, zangverleden, muzikale voorkeur en haar onzekerheden. Ze benadrukt dat iedereen moet stemmen op het talent waarbij zijn of haar hart ligt, maar stiekem droomt Barbara ervan om met heel veel Leidse stemmen de finale te bereiken van The Voice of Holland.

Barbara Straathof in gesprek met Vincent Frequin over haar avontuur bij The Voice of Holland.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×