Partij voor de Dieren stelt 26 vragen over Nota Dierenwelzijn

De fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren, Dick de Vos, zet nogal wat vraagtekens bij de voorlopige versie van de Nota Dierenwelzijn. Hij diende dan ook maar liefst 26 technische vragen in. Omdat zo een nota maar eens in de 10 à 15 jaar wordt opgesteld, moet er goed gekeken worden naar de toekomst. De Vos wil voornamelijk meer duidelijk over het gebruik van het giftige Roundup, het toestaan van circusdieren in Leiden en een hengelverbod in deze stad.

 

In Nieuw071 sprak Vincent Frequin fractievoorzitter Dick de Vos (Partij voor de Dieren) over zijn vragen over het dierenwelzijn.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×