Getuigen gezocht van overval op bakkerswinkel

De politie is op zoek naar getuigen van de overval op een bakkerij aan de Willem Klooslaan afgelopen dinsdag. Rond 19.15 uur kwam een donkergeklede man met een bivakmuts op de bakkerij binnen en bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. Nadat hij geld uit de kassa had gepakt, verliet de overvaller de zaak weer en vluchtte te voet in de richting van de Frederik van Eedenlaan. Het gaat om een man van 1.75-1.80 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een donkere bivakmuts, een donkere jas met op beide armen een embleem, een donkere trainingsbroek met een dikke witte streep en donkere schoenen met een witte streep ter hoogte van de zool. De politie heeft direct na de melding een onderzoek in de buurt ingesteld. Er is nog geen verdachte aangehouden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×