Inbraak en poging tot inbraak op Kennedylaan

Afgelopen dinsdag is er ingebroken in een woning aan de Kennedylaan. Bij een andere woning aan dezelfde laan, bleef het bij een inbraakpoging. De 90-jarige bewoonster van die laatste woning verliet rond 15.15 uur haar huis en zag een onbekende man over haar verdieping lopen. Vanuit het trappenhuis zag ze vervolgens dat de man voor haar voordeur ging staan. Ze liep terug en stuurde hem weg. Daarna vertrok ze. Bij haar thuiskomst een kwartier later, zag de Leidse dat er was geprobeerd in te breken in haar woning. Er was niemand binnengeweest. De inbreker kwam tussen 15.15 uur en 16.45 uur wel binnen in een andere woning aan de Kennedylaan. De verdachte is een blanke man. Hij is tussen de 40 en 45 jaar oud en ongeveer 1.85 meter lang. De man droeg een zwarte broek en trui en een zwarte wollen muts. Wie meer informatie heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×